Žarko Kisić (©MN Press)
Žarko Kisić (©MN Press)

Bivši dizač Partizana i Vojvodine ponovo u srpskoj odbojci: Kisić pojačao Mladi radnik

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.22. | 14:55

Zajedno sa njim u Požarevac došli i Nemanja Čubrilo, Andrej Tupači i Marko Sinđelić

Pojačanja su stigla i u Požarevac. Mladi radnik je predstavio četvoricu iskusnih igrača, koji bi naredne sezone trebalo da pomognu da se napravi zapažen rezultat. U klub su stigli Žarko Kisić, Andrej Tupači, Marko Sinđelić i Nemanja Čubrilo.

Poziciju organizatora igre poverili su igraču koji je ljubiteljima odbojke u Srbiji veoma poznat jer je nekada nosio dres Partizana (2009-2011, 2019-2020) i Vojvodine. Kisić je profesionalnu karijeru započeo 2002. godine u opremi Jedinstva iz Brčkog. Igrao je i za Salonit Anhovo (Slovenija), Etnikos (Grčka), Hapoel (Izrael), Mladost iz Brčkog...

Izabrane vesti

Na mestu korektora Mladena Bojovića, koji je prešao u Ribnicu, zameniće odbojkaš iz Ukrajine Andrej Tupači. Ima 35 godina, nekada je bio član Novog Pazara, a ima iskustvo igranja u Saudijskog Arabiji, Ujedinjenim Arpskim Emiratima, Tunisu, Ukrajini, Turskoj, Kataru, Rusiji i Francuskoj.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Marko Sinđelić vratio se u srpsku odbojku posle završene misije u Indoneziji i pokrivaće poziciju srednjeg blokera, zajedno sa Nemanjom Čubrilom, koji je prošle sezone bio član novosadske Vojvodine.

Početak nove sezone u Superligi zakazan je za 14. oktobar, dok će takmičenje u Kupu Srbije startovati 8. oktobra.

Mladi radnik je prethodnu takmičarsku godinu završio u četvrtfinalu plej-ofa kada ga je eliminisala Vojvodina. U finalu Kupa Požarevljani su izgubili od Partizana.


tagovi

Superliga Srbije u odbojciOK VojvodinaOK Mladi Radnikžarko kisićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara